O studiu

O studiu 2017-06-01T13:14:08+02:00

 

O Studiu Matris

Podjetje Studio Matris (prej Matris Design) iz Izole deluje od leta 2003. Prvotna dejavnost je bilo grafično oblikovanje, zaradi vedno večjega povpraševanja v zadnjih letih pa 13. rojstni dan praznujemo v velikem slogu.

Danes je naš studio vrhunsko in izjemno kakovostno opremljen z najsodobnejšo opremo, ki našim partnerjem zagotavlja dovršenost končnega izdelka in zadovoljstvo z naročeno storitvijo.

Ključnega pomena za naš uspeh je bila inovacija. Investicije v najnovejše tehnologije procesa tiskanja in informatizacijo delovnih stopenj so nam omogočile, da smo postali konkurenčni. Odločili smo se, da gremo korak dlje.

Strojna in programska oprema v naših prostorih ter popolnoma digitalen delovni postopek zagotavljajo hitrost v vseh proizvodnih procesih in brezhiben končni izdelek. Ena izmed največjih prednosti za naročnika pri tem je možnost vstavljanja popravkov do zadnjega trenutka. Z velikimi naložbami v tehnike upravljanja z barvami, z nenehno podporo pri odpravljanju morebitnih težav in nadgradnjo strojev smo dosegli to, kar želimo – delovati v smislu našega poslanstva:

prvovrsten digitalen tisk, s katerim lahko izpolnjujemo visoka pričakovanja naših naročnikov in zagotavljamo njihovo zadovoljstvo z naročenim izdelkom.