Mnenja strank

Mnenja strank 2017-06-01T13:14:09+02:00

Referenca LifeClass

LifeClass Hotels & SPA

S podjetjem Matris tesno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam visoko kakovostne storitve oblikovanja in tiska najrazličnejših tiskovin.

Smo edina mednarodna hotelska veriga v Sloveniji z domačim in evropskim ugledom. Ker moramo za svoj ugled skrbeti, imamo visoka pričakovanja in zahteve.

Prav zaradi tega je Matris eden izmed naših glavnih poslovnih partnerjev na področju izdelave promocijskih tiskovin, ki nam naše želje in pričakovanja pomaga uresničevati. Pri svojem delu so izjemno profesionalni, hitri in natančni. Posvetijo se še tako majhnemu naročilu in ga izpeljejo uspešno ter v obojestransko zadovoljstvo.

reference soline

SOLINE Pridelava soli d.o.o.

Dejavnost podjetja SOLINE Pridelava soli d.o.o. ni omejena le na pridelavo kakovostne, po tradicionalnih postopkih pridelane soli. Poleg ohranjanja narave in z njo povezane krajine in kulturne dediščine je naloga upravljavca parka tudi omogočanje obiskovanja in doživljanja območja, pa tudi zagotavljanje informacij za obiskovalce parka.

Pri grafičnem oblikovanju in izdelavi informacijskega gradiva zelo uspešno sodelujemo s podjetjem Matris iz Lucije. Poleg visoke kakovosti njihovih tiskanih izdelkov nas posebej navdušuje izdelava gradiva v dogovorjenem rokuširoka ponudba storitev, ugodne cene, predvsem pa tudi inovativnost in pomoč pri iskanju oblikovalskih in tehničnih rešitev.